Spreekuur

Spreekuur

Op maandag tot en met vrijdag is er spreekuur op afspraak van 8.00 tot 12:30 uur en van 14.30 tot 16.30 uur.
Op vrijdag is er een spreekuur in Evean Nieuw Groenland voor bewoners.

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken, het aanvragen van visites, het opvragen van uitslagen e.d. verzoeken wij u in de ochtend te bellen tussen 8.00 – 10.30 uur. De doktersassistente zal vragen waarvoor u komt. Dit is om een inschatting te maken wanneer u moet komen en hoeveel tijd er ingepland moet worden op het spreekuur.
De doktersassistente is opgeleid om goed advies te geven als er niet direct een doktersbezoek nodig is. Zij zal met de dokter overleggen indien nodig.
Tevens kunt u een afspraak maken bij de doktersassistente. Dit is bedoeld voor kleine dingen zoals injecties, bloeddruk meten, wratten aanstippen of oren uitspuiten.

U kunt ook via uw patiëntenportaal een afspraak maken of een bericht sturen naar uw huisarts.

Mocht u onverhoopt niet op uw afspraak kunnen komen, vragen wij u om dit bekend te maken bij de assistente. Zo kan uw tijd eventueel voor iemand anders gebruikt worden.

Om te voorkomen dat de spreekuren te veel uitlopen graag uw aandacht voor het volgende:
Een consult duurt maximaal 10 minuten. Per klacht is dus 10 minuten beschikbaar. Op aanvraag is er maximaal 20 minuten spreekuurtijd per consult in te plannen bij twee klachten of indien er sprake is van een klacht die meer tijd kost. Als er meer tijd nodig is, of er is sprake van meerdere klachten, dan graag een nieuwe afspraak maken.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Huisbezoeken doen wij over het algemeen, behalve in geval van spoed, tussen de middag.
De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is echter niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Huisartsen

Drs. Susan van Gellekom is werkzaam op: maandag, donderdag en vrijdag.
Drs. Sema Aydin is werkzaam op: dinsdag, woensdag en donderdag.
Drs. Mariska Vos is werkzaam op: maandag en dinsdag.