Medewerkers

Huisarts Susan van Gellekom

Huisarts Susan van Gellekom werkt op maandag, donderdag en vrijdag. Zij heeft ervaring opgedaan in gynaecologie en kindergeneeskunde. Verder heeft zij zich gespecialiseerd in kleine chirurgische ingrepen. Behoudens haar werkzaamheden als huisarts is zij bestuurslid voor de Huisartsen coöperatie Zaanstreek-Waterland. Hierdoor is zij op de hoogte wat er speelt in de gemeente en hoopt hiermee het huisartsen vak ook in de toekomst toegankelijk te houden voor zowel patiënten als collega’s.
BIG-nummer: 79910814401Huisarts Sema Aydin

Huisarts Sema Aydin is per 1 september 2021 gestart. Vanaf 1 oktober 2023 is Sema, samen met Susan, praktijkhouder en is de praktijk officieel overgegaan in een maatschap. Sema heeft ervaring opgedaan op de Spoedeisende Hulp in het Zaans Medisch Centrum (ZMC) en in het Academisch Medisch Centrum (AMC). Daarnaast heeft zij ook gewerkt in een verpleeghuis en Psychiatrische Penitentiaire Inrichting. Zij werkt op de dinsdag, woensdag en donderdag.
BIG-nummer: 09918995401Huisarts Mariska Vos

Huisarts Mariska Vos is per 6 september 2021 gestart. Mariska Vos heeft haar huisartsenopleiding aan de Vrije Universiteit volbracht en heeft als specifieke interesse: GGZ, palliatieve zorg, preventieve zorg en acute zorg. Zij werkt op maandag en dinsdag.
BIG-nummer: 89915229601
Doktersassistente Wendy de Graan

Wendy de Graan is doktersassistente en werkt op maandag en donderdag. Het optimaal laten verlopen van de dagelijkse patiëntenzorg binnen de praktijk is een belangrijk onderdeel van de functie van Wendy.
Doktersassistente Monique Terdu

Monique Terdu is doktersassistente en werkt op woensdag, donderdag en vrijdag. Zij werkt al meer dan 25 jaar voor de praktijk. Monique heeft affiniteit met wondzorg en tapen.
Doktersassistente Danique Dresken

Danique Dresken heeft 8 jaar ervaring als doktersassistente en werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag. Danique werkt tevens als ZZP’er waardoor zij ervaring opdoet in verschillende praktijken.
Doktersassistente Eva Arents

Eva Arents heeft 16 jaar ervaring als doktersassistente en werkt op de maandag, dinsdag en om de week op donderdag. Eva heeft ervaring met bloedprikken en het begeleiden van stagiaires.
Doktersassistente Lianne Gruijs

Lianne Gruijs heeft 15 jaar ervaring als doktersassistente en werkt op de maandag, woensdag en vrijdagochtend. Lianne heeft ervaring met bloedprikken en affiniteit met ouderenzorg.Praktijkmanager Jessica Bruijn

Vanaf december 2021 is Jessica Bruijn werkzaam in de praktijk als praktijkmanager. De praktijkmanager ondersteunt de huisartsen bij managementtaken, de financiën, organisatie en beleid. Voor uw niet-medisch inhoudelijke vragen kunt u bij Jessica terecht. Jessica werkt op maandag, dinsdag en donderdag.


Praktijkondersteuner Somatiek Karin Schmidt

Karin Schmidt is praktijkondersteuner en werkt op de maandag, dinsdag en donderdag. Haar taakgebied ligt in het begeleiden van mensen met diabetes, hoge bloeddruk, ouderenzorg en longziekten. Tevens kan zij u begeleiden met het stoppen met roken.

Praktijkverpleegkundige in opleiding Demie Rijs

Demie Rijs is per april 2023 gestart als praktijkverpleegkundige in opleiding. Ze zal veel gaan samenwerken met praktijkondersteuner Karin. Demie gaat zich vooral richten op de ouderenzorg, maar ook op het begeleiden van mensen met diabetes, hoge bloeddruk en longziekten. Zij is naast deze baan werkzaam in het ziekenhuis en heeft ervaring met ouderenzorg. Demie is werkzaam op de dinsdag, woensdag en vrijdag. 

Praktijkondersteuner GGZ Jeugd en Gezin

Roxy Ory is orthopedagoog en gedragswetenschapper en is sinds februari 2024 in de praktijk gestart als praktijkondersteuner GGZ Jeugd en Gezin. Zij ondersteunt de huisartsen bij kortdurende hulpverlening aan jeugdigen en/of diens opvoeders bij vragen of klachten over de psychische of sociaal emotionele ontwikkeling. Hierdoor kan er vanuit de huisartsenpraktijk snel aandacht en begeleiding worden geboden en wordt de samenwerking tussen de huisarts, het jeugdteam en de Jeugdgezondheidszorg bevordert. Roxy is aanwezig op de woensdagmiddag.


Praktijkondersteuner GGZ Fatima BoukhizzouHuisarts in opleiding Cemre Gürlek

Cemre Gürlek is basisarts en zit in haar eerste jaar van de huisartsenopleiding (Amsterdam UMC). Cemre heeft Biomedische wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Haar opleiding Geneeskunde heeft zij voltooid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Cemre blijft tot september 2024 werken bij ons in de praktijk en is aanwezig op de maandag, woensdag en vrijdag.