Medewerkers

Huisarts

Huisarts Susan van Gellekom werkt op maandag, donderdag en vrijdag. Zij heeft ervaring opgedaan in gynaecologie en kindergeneeskunde. Verder heeft zij zich gespecialiseerd in kleine chirurgische ingrepen.

Huisarts

Huisarts Frank Lengers werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. Hij heeft veel ervaring binnen de therapeutisch injecties en kleine ingrepen.

Doktersassistente

Wendy de Graan is doktersassistente en praktijkmanager en werkt op maandag en donderdag. Zij heeft jaren ervaring en heeft tussendoor nog een kaaswinkel opgezet.

Doktersassistente

Monique Terdu is doktersassistente en werkt op woensdag, donderdag en vrijdag. Zij werkt al tientallen jaren voor de praktijk.

Doktersassistente

Anna Berkhout is doktersassistente en werkt op de maandag, dinsdag en woensdag. Tevens werkt zij op de huisartsenpost in Purmerend als triagist.

Praktijkondersteuner

Karin Schmidt is praktijkondersteuner en werkt op de maandag, dinsdag en donderdag. Haar taakgebied ligt in het begeleiden van mensen met diabetes, hoge bloeddruk en longziekten. Tevens kan zij u begeleiden met het stoppen met roken.

Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheid

Philine Bruijnje is praktijkondersteuner en werkt op de woensdag. Zij is gedetacheerd vanuit Indigo en kan uw begeleiden met evt psychische klachten.

Co-assistent

Onze praktijk is gekoppeld aan het Vu Medisch Centrum voor het opleiden van co-assistenten

Een co-assistent is een vijfdejaarsstudent geneeskunde die wordt opgeleid tot arts. De student doet tijdens de coschap praktijkervaring op. Hij/zij verricht op het spreekuur vaak het vooronderzoek, zoals het inventariseren van de klachten en het lichamelijk onderzoek. De co-assistent werkt altijd onder toezicht van de huisarts, met wie de bevindingen altijd worden besproken. Omdat zij nog niet afgestudeerd zijn, kunnen co-assistenten nog niet op alle vragen antwoord geven. U kunt met uw vragen altijd terecht bij de huisarts die eindverantwoordelijke is voor het werk van de co-assistent.