Medewerkers

Huisarts

Huisarts Susan van Gellekom werkt op maandag, donderdag en vrijdag. Zij heeft ervaring opgedaan in gynaecologie en kindergeneeskunde. Verder heeft zij zich gespecialiseerd in kleine chirurgische ingrepen. Behoudens haar werkzaamheden als huisarts is zij bestuurslid voor de Huisartsen coöperatie Zaanstreek-Waterland. Hierdoor is zij op de hoogte wat er speelt in de gemeente en hoopt hiermee het huisartsen vak ook in de toekomst toegankelijk te houden voor zowel patiënten als collega’s.

Huisarts

Huisarts Sema Aydin is per 1 september gestart. Zij heeft ervaring opgedaan op de Spoedeisende Hulp in het Zaans Medisch Centrum (ZMC) en in het Academisch Medisch Centrum (AMC). Daarnaast heeft zij ook gewerkt in een verpleeghuis en Psychiatrische Penitentiaire Inrichting. Zij werkt op de woensdag en donderdag.

Huisarts

Huisarts Mariska Vos is per 6 september gestart. Mariska Vos heeft haar huisartsenopleiding aan de Vrije Universiteit volbracht en heeft als specifieke interesse: GGZ, palliatieve zorg, preventieve zorg en acute zorg. Zij werkt op maandag en dinsdag.

Doktersassistente

Wendy de Graan is doktersassistente en praktijkmanager en werkt op maandag en donderdag. Zij heeft jaren ervaring en heeft tussendoor nog een kaaswinkel opgezet.

Doktersassistente

Monique Terdu is doktersassistente en werkt op woensdag, donderdag en vrijdag. Zij werkt al 25 jaar voor de praktijk.

Doktersassistente

Anna Berkhout is doktersassistente en werkt op de maandag, dinsdag en woensdag. Tevens werkt zij op de huisartsenpost in Purmerend als triagist.

Praktijkondersteuner

Karin Schmidt is praktijkondersteuner en werkt op de maandag, dinsdag en donderdag. Haar taakgebied ligt in het begeleiden van mensen met diabetes, hoge bloeddruk en longziekten. Tevens kan zij u begeleiden met het stoppen met roken.

Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheid

Philine Bruijnje is praktijkondersteuner en werkt op de woensdag. Zij is gedetacheerd vanuit Indigo en kan uw begeleiden met evt psychische klachten.

Jessica Bruijn is gastvrouw en administratief medewerker. Zij ontvangt u in onze praktijk en kan een groot deel van uw vragen beantwoorden. Indien het een medische vraag is zal zij u verwijzen naar een van onze doktersassistentes. Jessica werkt op maandag en donderdag.

Co-assistent

Onze praktijk is gekoppeld aan het Vu Medisch Centrum voor het opleiden van co-assistenten

Een co-assistent is een vijfdejaarsstudent geneeskunde die wordt opgeleid tot arts. De student doet tijdens de coschap praktijkervaring op. Hij/zij verricht op het spreekuur vaak het vooronderzoek, zoals het inventariseren van de klachten en het lichamelijk onderzoek. De co-assistent werkt altijd onder toezicht van de huisarts, met wie de bevindingen altijd worden besproken. Omdat zij nog niet afgestudeerd zijn, kunnen co-assistenten nog niet op alle vragen antwoord geven. U kunt met uw vragen altijd terecht bij de huisarts die eindverantwoordelijke is voor het werk van de co-assistent.