Medewerkers

Huisarts Susan van Gellekom werkt op maandag, donderdag en vrijdag. Zij heeft ervaring opgedaan in gynaecologie en kindergeneeskunde. Verder heeft zij zich gespecialiseerd in kleine chirurgische ingrepen.

Huisarts Merk van Veen werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Hij is in opleiding tot internist geweest voordat hij besefte dat zijn hart lag bij het huisartsen vak.

Wendy de Graan is doktersassistente en werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Zij heeft jaren ervaring en heeft tussendoor nog een kaaswinkel opgezet.

Monique Terdu is doktersassistente en werkt op woensdag, donderdag en vrijdag. Zij werkt al tientallen jaren voor de praktijk en behoort ongeveer tot het meubilair.

Anna Berkhout is doktersassistente en werkt op de maandag, dinsdag en woensdag. Tevens werkt zij op de huisartsenpost in Purmerend als triagist.

Karin Schmidt is praktijkondersteuner en werkt op de maandag, woensdag en donderdag. Haar taakgebied ligt in het begeleiden van mensen met diabetes, hoge bloeddruk en longziekten. Tevens kan zij u begeleiden met het stoppen met roken.

Caroline ten Kate is psycholoog en werkt op de maandag. Zij is gedetacheerd vanuit Indigo en kan uw begeleiden met evt psychische klachten.