Nieuws

Medisch dossier

Om goede zorg te kunnen leveren, staan de medische dossiers van onze patiënten open voor de huisartsen die in onze afwezigheid (bijvoorbeeld tijdens vakantie) voor ons waarnemen.

De huisartsen die voor ons waarnemen zijn:

  • Dr. Mehrzad
  • Dr. Timmer
  • Dr. van Loenen

Mocht u niet willen dat onze waarnemende huisartsen uw dossier in kunnen zien, geef dit dan telefonisch of bij de balie aan. Wij sluiten dan uw dossier.

Verwijzing

Voor meer informatie over uw verwijzing verwijzen wij u naar de volgende website:

http://verwijsafspraken.nl

Verwijsafspraken.nl is een initiatief van Help de Huisarts Verzuipt. Het geeft collega-zorginstellingen inzicht in de vraag wanneer de huisarts betrokken moet worden bij een proces, en de huisarts een duidelijk antwoord om te delen. De getoonde informatie is geschreven in samenwerking met het Ministerie van VWS.

Wegwijzer bij kanker

Als de ziekte kanker de koers bepaalt,
is een goed kompas een levensvoorwaarde

We helpen je om te vinden wat je nodig hebt. Op een manier die bij jou past. We zijn er voor iedereen die te maken heeft met kanker: patiënten, naasten en nabestaanden. Door de Wegwijzer bij kanker staat niemand in de kou.

De Wegwijzer bij kanker kunt u vinden op: Home – Wegwijzer bij kanker

Drukte in de huisartsenzorg

In verband met de toenemende drukte vragen wij u zoveel als mogelijk gebruik te maken van het portaal. Zo kunt u online afspraken maken, recepten aanvragen en e-consulten voeren met uw huisarts. U kunt zich hiervoor registreren via onze website www.praktijkhetkalf.nl.