Inschrijven

Inschrijfformulier

U kunt zich bij onze praktijk inschrijven door onderstaand formulier te printen, in te vullen en langs te brengen op de praktijk:

Graag lichten we nog een paar dingen toe voor u met het inschrijfformulier aan de slag gaat:

  • Voor ieder gezinslid moet een apart inschrijfformulier worden ingevuld, worden voorzien van een handtekening en een kopie van de zorgverzekeringspas en identiteitsbewijs (rijbewijs of paspoort).
  • Voor kinderen tot 12 jaar moeten beide ouders of voogd(en) tekenen. Voor kinderen van 12 t/m16 jaar dienen zowel beide ouders/voogd(en) als kind een handtekening te zetten. Kinderen vanaf 16 jaar mogen zelf een eigen formulier invullen en ondertekenen.
  • Let op: u bent pas definitief als patiënt bij ons ingeschreven wanneer wij het inschrijfformulier hebben gecontroleerd.


Wanneer wij de inschrijfformulieren en de benodigde kopieën ontvangen hebben, kunnen wij u inschrijven als nieuwe patiënt. Wij gaan vervolgens uw dossier opvragen bij uw vorige huisarts. Om de dossieroverdracht te bespoedigen is het fijn als u zelf uw vorige huisarts op de hoogte stelt van uw overstap. Zodra uw dossier binnen is, is de inschrijving afgerond. Desgewenst kan er een kennismakingsgesprek ingepland worden. Een afspraak hiervoor kunt u maken via de assistente.