Corona

Per 26 juni is het niet meer verplicht om in openbare ruimtes een mond/neusmasker te dragen. Bij ons op de praktijk hoeft u ook geen masker meer te dragen. De enige uitzondering is als u op het luchtwegspreekuur komt. Dan vragen wij u nog wel het masker te dragen.

Wij zullen nog wel een masker dragen als wij binnen 1,5 meter van u komen, zoals met lichamelijk onderzoek. Uiteraard mag u altijd kiezen om het masker zelf nog te dragen.

Wat kunt u doen bij vragen over ziekte en gezondheid

Ook tijdens deze coronacrisis kunt u bij ons terecht. Wij hebben maatregelen genomen om de reguliere zorg weer veilig te kunnen hervatten.

Wij verzoeken u per telefoon of email (praktijkhetkalf@zorgring.nl) contact op te nemen met de praktijk.

Kom NIET zonder afspraak naar de praktijk, er is geen inloop mogelijk.

Zoals u gewend bent, zal de assistente u vragen stellen. Zo weet zij welke manier van contact het beste bij u past, bijvoorbeeld via de telefoon, een afspraak op de praktijk of bij u thuis. Ook maken we gebruik van beeldbellen en email.

Het kan zijn dat u voor luchtwegklachten (mogelijk verdacht voor corona) ingepland word op een speciaal spreekuur. U krijgt daarvoor instructies van de assistente.

Als u een afspraak heeft op de praktijk, dan verzoeken wij u zoveel als mogelijk alleen te komen. Kom niet te vroeg en blijf zo kort mogelijk in de wachtkamer. Houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand tot elkaar en draag een mondkapje.

Is er sprake van verkoudheid, koorts of keelpijn; bel dan uw afspraak af!

De praktijkondersteuner zal de afspraken die mogelijk en veilig zijn weer gaan voortzetten.

U krijgt daar persoonlijk bericht over.

Voor het aanvragen van recepten kunt u ons bellen of mailen (praktijkhetkalf@zorgring.nl). Chronische medicatie kan ook herhaald worden door gebruik te maken van uw patientenportaal.